Dag 12: Galveston

21 november 2012

Wakker om 7u. Eerst op het strand gaan lopen. Het was al goed weer, we hebben zo’n 4 km gelopen. Lopen in los zand is toch beduidend zwaarder. Dan gaan douchen en ontbijten in het hotel.

Vandaag doen we een lange strandwandeling. We zijn zo’n 3u weg. ‘s Middags eten we terug in de Golden Corral, en de chocoladefontein smaakt nog altijd!

‘s Namiddags gaan we naar een matinee van de dogtracks. Dit zijn hondenraces met windhonden. Je kan dan voor een paar $ gokken op een hond.Dat vinden wij altijd leuk. We hebben een paar gokjes gedaan, uiteindelijk 4$ verloren. Goedkoop amusement dus!

dg

dg1

DG2

DG3

Dan rijden we verder naar de Kemah Boardwalk, een houten boardwalk met attracties langs het water. Was heel leuk!

ke

KE3KE1KE2KE7KE9KE8

We gaan er in de Boardwalk Bullet, een houten rollercoaster. Amai, die ging hard zeg! En rammelen dat dat beestje deed! Maar super plezant!

KE4KE6

We lopen er verder nog wat rond en gaan eten in Joe’s Crab Shack. Heeeeeeeeeeeeel lekker! Ik heb de Eastcoast platter: fish & chips, crabcakes, shrimp gevuld met krab, fritjes, fijne onionrings en 2 lekkere sausjes. Mano neemt de Caribbean platter: ook heeeeeeeeeeeel lekker: shrimp coconut, grilled mahi-mahi, pikante shrimp en rijst in een pikant sausje. 2 Topgerechten!

KE10

Als we doorgaan, krijgen we dan ook nog eens 2 cola’s to go mee!

Dan gaan we nog even langs het lunapark voor een dansje op de Dance Dance Revolution. Altijd leuk! Je staat op een ‘dansplatform’ en moet op het juiste moment pasjes zetten op gekleurde pijlen, in een kruis, en dit op muziek. Spijtig dat dat er in België niet is. Je kan wel iets soortgelijks voor thuis kopen, maar dat is niet hetzelfde.

AZ_NM_TXNOV12 376

KE5KE11

Rond 20u zijn we terug op de kamer, het is weer basket. Vandaag was het 25°C. Op onze kamer kunnen we de deur openlaten, die komt uit op een terrasje, plezant zo.

Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: