Dag 10: SanMarcos/Port Lavaca

19 november 2012

Op om 6u 50. Ontbijt bij IHOP. We rijden dan naar downtown Austin. Eerst wandelen we een heel stuk langs het Lady Bird Lake. Dit is een meer aan de rand van de stad, genoemd naar de vrouw van Lyndon B. Johnson, de 36e president van de VS. Er zijn heel veel lopers en wandelaars met honden. Er zitten veel eendjes en schildpadden. We wandelen zo’n 4 km langs het meer. Je hebt van op verschillende plaatsen een mooi zicht op de skyline van Austin.

AU

AU1AU4AU5AU3AU2AU6AU7AU9AU8

Dan gaan we de stad in. Er zijn niet super veel winkels of zo, maar er is wel het State Capitol (Austin is de hoofdstad van Texas), wat wel mooi is.

AU13AU12AU11

We lopen hier wat rond en dan rijden we terug naar de San Marcos Outlets, want gisteren waren we hier pas tegen sluitingsuur. We hebben hier toch nog veel gekocht. Dan zijn we rond 14u vertrokken richting strand. Om 18u komen we aan in Port Lavaca. Het is al donker, dus we zien nog niks van de zee. ‘s Avonds nogmaals Mexicaans gegeten, was niet lekker, spijtig en uitzonderlijk, want meestal houden wij er wel van. Dan naar de kamer, een Motel 6 die gedeeltelijk gerenoveerd is, maar waar ze nog serieus aan het werken zijn. ‘s Avonds basket zien, slapen om 21u30.

Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: