Dag 1: Brussel/Phoenix

10 november 2012

VLIEGTUIG                VLAG           PASPOORT

Brussel –> Philadelphia –> Phoenix:

Stipt op tijd, om 11u, vertrekken we met US Airways voor een vlucht van 8u10. We zitten op rij 8 aan het raam, maar juist op deze rij is er GEEN raam! Jammer! Normaal besteed ik een groot deel van de vlucht aan buiten kijken. We zitten wel met 2 apart, is ooit anders geweest bij US Airways. Er is geen individueel inflight entertainment, iedereen kijkt dus naar dezelfde film. Betekent ook dat er geen map is om de vorderingen van de vlucht te bekijken. Maar ja, dit is een vlucht van 450€!

Uiteindelijk landen we zo’n 35 minuten te laat. Aan Immigrations breken we wel alle records! We mogen direct doorlopen tot bij de agent. Dat gaat vlot! Dan moeten we onze bagage doorchecken voor de vlucht naar Phoenix. Als we staan te wachten, komt er een klein hondje, een beagle, aan mijn rugzak snuffelen en begint er als een zot aan te krabben. Hij zoekt naar voedsel, zoals vlees of zo, dat je niet de VS mag binnenbrengen. De agent die erbij is, zegt dat er geen probleem is zolang de hond niet gaat zitten (en dat doet hij niet). Er hebben wel boterhammen met salami in mijn rugzak gezeten, dus de beagle ruikt dat waarschijnlijk nog. Je mag niet aan de hond komen, het is een ‘working dog’, en die mag je eigenlijk niet aaien.

We gaan dan vlug iets eten en dan op naar de 2e vlucht. Philapelphia –> Phoenix: 5u vliegtijd.

De vlucht duurt eindeloos lang. We hebben op de 2 vluchten (zoals gewoonlijk) geen minuut geslapen. Na 5u15 minuten landen we. Onze bagage komt van de band, en mijn koffer is al kapot. Een stevige barst van zo’n 10 cm.

We halen onze auto op, het is een blauwe Dodge Avenger. We gaan nog vlug langs de McDonalds en rijden dan naar ons 1e hotel, een Super 8 in Tempe. Slapen om 22u.

Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: