Monument Valley

MV                        MV1                            MV3

We zijn reeds 2x in Monument Valley geweest. De eerste keer was in 2002. Toen was het de bedoeling om met de auto de onverharde weg te rijden die door de vallei loopt en zo de verschillende rotsformaties te bekijken. Maar toen we pas 100 m  op die weg gereden hadden, besloten we toch maar om met onze huurwagen rechtsomkeer te maken. Er waren zoveel putten en gaten in de weg dat we schrik kregen onze auto erop kapot te rijden. En aangezien je niet verzekerd bent op onverharde wegen…

We hebben toen niet veel van MV gezien.

In 2009 kregen we een herkansing.

De weg was nog steeds niet in opperbeste staat, maar veel mensen reden er toch op rond. Wij besloten om een guided tour te doen met een indiaase vrouwelijke gids, die niet geweldig goed Engels sprak. Met zo’n begeleide tour kom je wel op plaatsen waar je anders niet komt, en de vrouw wist ons toch enkele leuke nieuwtjes over het park te vertellen. We reden in iets wat op een open vrachtwagen leek, waar  in de laadbak banken ingezet waren. Er waren geen andere mensen bij op de tour.

Ik moet er wel niet bij vertellen dat we totaal door elkaar gerammeld waren, veronderstel ik. Maar het was wel de moeite!

Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: