Dag 30: 22/07: Milwaukee –> Wisconsin Dells

Op om 5u45. Vandaag rijden we naar Wisconsin Dells. We gaan naar het waterpark Noah’s Arc. Er zijn heel veel glijbanen, een golfslagbad,…

Er is ook niet te veel volk zodat we niet eindeloos moeten aanschuiven. Rond 15u hebben we genoeg in het water gehangen en we vertrekken hier.

We gaan een tour met de ducktours doen. In Seattle hebben we dat al eens gedaan en het was super! Ducktours is een ritje met een amfibievoertuig, dus deels over land, deels over water, met een chauffeur die tegelijk de gids is. Deze ducktours is wel veel minder dan die van Seattle, de gids is minder goed, er wordt niet heel veel verteld, en we zitten langs rechts, langs links heb je een veel beter zicht.

ry10 ry13 ry19 ry29

Het meer en de omgeving waar je langs rijdt/vaart is wel mooi. De rit duurt 1u.

Dan rijden we even langs de Witches Gulch, dit is een spleet in de rotsen die naar de (uiterst groene) rivier loopt, waar je tussen kan wandelen.

ry34 ry35

’s Avonds eten we in de Ponderosa, dit is buffet. Wij zijn echte buffetliefhebbers, maar de Vegasbuffetten zijn toch van een ander kaliber. Het is maandag, dus tv-avond. We logeren in een Motel 6 en hier hebben ze geen NBC (in andere motel 6en wel). Jammer, dus toch geen tv-avond. Slapen om 23u.

Categorieën: Reisverslagen | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: