Dag 1: 23/06: Bru –> JFK –> Newburgh

USA, here we come!

Vandaag is het zo ver: we vertrekken voor 54 dagen naar de USA!

We stijgen op tijd op in Brussel, hebben een vlotte vlucht en we zien op het vliegtuig 3 nieuwe afleveringen van mijn favoriete serie: Dexter! Delta rocks!!! We landen zelfs 20 minuten te vroeg! Bij customs en immigrations is het lang aanschuiven: 1u15 min. staan we in de rij. Dan kunnen we eindelijk onze huurauto ophalen: weer lang wachten.

We rijden richting Newark airport en zetten onze auto hier al direct terug af, dit omdat de prijs voor een auto voor zo’n lange periode vanaf deze luchthaven veel goedkoper was dan een auto huren van op JFK. Onderweg is het file, file en nog eens file. Als we onze definitieve auto ophalen, is het weer wachten. Iedereen huurt hier blijkbaar een auto met kinderzitje en die moet het personeel steeds vanachter gaan halen.

Uiteindelijk komen we om 19u aan bij de Woodbury Premium Outlets (we hadden gedacht hier voor 16u te zijn, want we landden voor 13u). Mano koopt hier al het één en ’t ander, ik nog niet.

Ons hotel is hier niet ver vandaan, een Super 8. We gaan slapen om 22u15, maar eerst wippen we nog even binnen bij Dennys.

 

 

Categorieën: Reisverslagen | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: